Sıhhi Tesisatçı

Wiki Article

Tesisat işlerini yıllarca meslek olarak yaptım yurtiçi ve yurt dışında Ayrıca eğitimim elektrik teknisyenliği Bunun dışında kaynak işleri ve çatı onarım konusunda tecrübeye sahibim yurt dışında yıllarca bu işleri yaptım ekibim var siz değerli müşterilere hizmet vermek için hazırım kaliteyi...

Sıhhi tesisat Kalorifer tesisatı Yangın tesisatı Doğalgaz tesisatı Alt yapı tesisatı Her nevi tesisat işleri sıfırdan anahtar teslimi daire işleri Tamirat tadilat işleri YALI YAPI İNŞ. Tarafından itina ile yapılır.

Dilerseniz su kaçaklarinizi su kaçak tespit cihaziyla nokta tespitinide yapiyoruz pis su temiz su kaçaklarini garanti buluyoruz CİHAZLA TIKALI GİDERLERİ AÇIYORUZ

four adet petek yeri büyütülecek one adet tuvalet yeri yapılacak (alaturka tuvalet yeri alafıranga tuvalet olucak banyoda 40 süzgeç yeri yapılacak yer şilede İstanbulda gelecek ustayı arabayla evinden alıp işi bittiğinde evine bırakma imkanımız var

İşimi sağlam yapmak hayat prensibimdir. Bir kerelik değil sürekli müşteri memnuniyeti isterim ki; memnun olanlar herkese tavsiye edebilsin. Beni tercih edin yada etmeyin, işiniz rastgelsin inşallah

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Yapılan işler garantimiz kapsamındadır. Hizmet sonrasında oluşabilecek herhangi bir sorunda ücretsiz olarak dimensions destek veriyor ve problemi çözüyoruz. Bugüne dek binlerce müşterimize sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile Giresun’ de bilinir ve kaliteli bir marka haline gelmiş bulunmaktayız.

Anadolu ve Su Tamircisi Avrupa yakasında ayrı olarak mobilize ekiplerimiz ile konumunuza en yakın hizmeti , en uygun fiyatlarla sağlamak advertisementına geniş servis ağımızla hizmetinizdeyiz.

Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım Su Tesisat Ustası yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılmasını sağlayan boru ağına sıhhi tesisat, bu boru tesisatını yapana da sıhhi tesisatçı denir. Sıhhi tesisatçılık insan sağlığının korunmasıyla doğrudan ilgilidir. Şehirleşme ve contemporary hayat, ihtiyaçlarla birlikte tesisat ve tesisatçılığın önemini artworkırmıştır.

Yaptığımız tüm sıhhi tesisat işçilik lerinde 2 yıl sızdırmazlık garantisi standart olarak uygulanmaktadır

Kalfalık Belgesini almaya hak kazandıktan sonra Su Tesisatçısı Ustalık eğitim kursuna kayıt yaptırarak 2 yıllık pratik eğitim süresi içinde 256 saatlik teorik eğitim kursunu bitirenler girecekleri sınavdan başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar. Kalfalık belgesini almaya hak kazandığı tarihten itibaren en az five yıl mesleğinde Sıhhi Tesisatçı çalıştığını belgelendirenler girecekleri sınavından başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.

Gerektiğinde tesisata uygun biçimde boruların kesilmesi, bükülmesi borularda diş açılması ya da birbirine eklenmesi işlemlerini gerçekleştirmek de görev tamını içerisinde yer alır. Hidrofor tesisatlarının kurulumunu yaparak tesisat içerisinde yer alan pompa bağlantılarını gerçekleştirir. Kurulumunu yaptığı tesisatı kontrol ederek kullanıma hazır hale getirir. Konut ya da işyeri gibi mekanlarda su ve ısıtma sistemlerinde meydana gelen arızaların tespitini yapar. Bu arızaların giderilmesi için gerekli olan malzemeleri belirleyerek gerekli onarım ya da yenileme işlemini gerçekleştirir. Duvarlarda gizli olan tesisatta oluşan arızaları gidermek için işlemler gerçekleştirir. Bütün bu işleri yaparken gerekli olan En Yakın Sıhhi Tesisatçı kaynak makinesi, su terazisi, manometre gibi araç gereçleri kullanabilme becerisine sahip olması gerekir. Su ya da ısıtma tesisatlarında kullanılan çeşitli malzemelerin özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olmak da sorumluk alanına girer.

20 yıllık tecrübemizle her türlü sıhhı tesisat taahhüt işleriniz.Doğalgaz tesisatı kombi bakım itina ile yapılır

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Report this wiki page